Ingredients:
- 2 fulles d'enciam
- 100 grams de salmó fumat
- 8 barretes de surimi
- 2 ous
- 2 llaunes de tonyina
- 8 llesques de pa de motlle
- maionesa
Pasos a seguir:
- Bullirem 2 ous per fer ous durs en una mini cassola a continuació tallarem 2 o 3 fulles d'enciam.
- Un cop tallat i em de ficar l'encim en un bol.
- Justament ara tallarem uns palets de cranc petits despres de tallar els palets de cranc i hem de ficar en el bol.
- Quan els ous els podem palar i despres amb el tallador d'ous els partim torossets petits i els ficarem a la barreja que em fet abans.
- I ara les dues llaunes de tonyina em de ficar en la barreja a continuacó hem de ficar un parell de cullerades de maionesa i ho hem de remenar tot.
- I ara en un motlle hem de ficar el plastic film el cobrim i formem un passtis i despres ho hem de embolicar-lo tot.
- Tot seguit hem de ficar el pa de motlle i formem un passtis i hem de ficar mes o menys la barreja que hem fet abans i el podem aplanar toti a continuació hem de ficar una altre capa de pa i si no hi cap ho hem de tallar i tornem aplanar tot i amb la barreja que ens queda ho hem ficar tot i ho em de aplanar tot finalment ho tornem a ficar una altre capa de pa ho em de embolicar en el plastic i podem ficar en un pes i despres a la nevera.
- Despres d'un parell d'hores a la nevera començarem a fer el passtis del motlle i ara podem forrar el passtis amb el salmó fumat.
- Ja tenim el passtis de salmó fet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada