Ingredients:
- 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun
- 500 grams de sal grossa
- 1 pela de llimona
- 1 pela de taronja
- 1 pela de llima
- 1 brnaca de farigola fresca
- 1branca de romní fresc
- 5 fulles fr menta fresca
- 5 fulles d'alfàbrega fresca
- pebre negre molt
- oli d'oliva verge extra
- Posa la sal grossa en una safata apta per al forn ( has de fer com un llit ocopant tot l'espai ). Afegeix-hi una miqueta d'aigua ( unes gotes ) per tal de compactar la sal.
- Col·loca els lloms de salmó a sobre de la sal, amb la pell capavall.
- Afegeix una mica de pebre negre molt damunt del salmó.
- Reparteix per sobre del salmó i la sal les branques de rmonaí i de farigola desfullades, la menta i l'alfàbrega trencades amb els dits i les peles cítrics una micatrossejades.
- Tapa la safata amb un paper d'alumini i posa-la a coure al forn a 210ºC uns 8 - 10 minuts, aproximadament ( ha de quedar una mica cru a l'interior ).
- Un cop cuit, treu de la sal, deixant la pell ( es quedarà enganxada a la sal ) i serveix-ho amb un raig d'oli per damunt.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada