Ingredients:
- 250 g de pastanaga pelada
- 30 g de nous
- 2 ous
- 125 g de sucre
- 70 g de farina de blat
- 10 g de llevat químic
- 1/2 culleradeta de canyella
- 1/2 culleradeta de nou moscada
- 5 g d'essència de vainilla
- 25 g d'oli de gira-sol
- sal polsim
Pasos a seguir:
- - Obrir el forn de baix a 180 º
- - Ratllar les pastanagues, picar les nous i barrejar-les en un bol. Si es disposa d'un robot de cuina es poden posar els dos ingredients en el got i triturar. Es poden substituir les nous per una altra fruita seca com l'avellana o l'ametlla.
- - En un altre bol batre lleugerament els ous amb el sucre.- Afegir la farina i l'impulsor químic tamissats i un pessic de sal, i barrejar-ho tot fins a integrar.- Incorporar l'essència de vainilla, la canyella, la nou moscada, l'oli vegetal i remoure de nou.- Finalment afegir la pastanaga i les nous triturades, i barrejar bé.- Cobrir la base de dos motlles de cake de 16x8 cm amb paper sulfuritzat i repartir la massa entre ells (també es pot posar en un sol motlle).- Posar-ho al forn a 180 °C durant 35-40 minuts o fins a comprovar que els bescuits estan llestos.
Recepta exteta del llibre de "cuina amb el robot de cuina"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada