diumenge, 26 de maig del 2024

BESCUIT O COC DE PASTANAGA

 Ingredients:

  •  250 g de pastanaga pelada
  •  30 g de nous
  •  2 ous
  •  125 g de sucre
  •  70 g de farina de blat
  •  10 g de llevat químic
  •  1/2 culleradeta de canyella
  •  1/2 culleradeta de nou moscada
  •  5 g d'essència de vainilla
  •  25 g d'oli de gira-sol
  • sal polsim

Pasos a seguir:

  1. - Obrir el forn de baix a 180 º
  2. - Ratllar les pastanagues, picar les nous i barrejar-les en un bol. Si es disposa d'un robot de cuina es poden posar els dos ingredients en el got i triturar. Es poden substituir les nous per una altra fruita seca com l'avellana o l'ametlla. 
  1. - En un altre bol batre lleugerament els ous amb el sucre. 
    - Afegir la farina i l'impulsor químic tamissats i un pessic de sal, i barrejar-ho tot fins a integrar.
    - Incorporar l'essència de vainilla, la canyella, la nou moscada, l'oli vegetal i remoure de nou. 
    - Finalment afegir la pastanaga i les nous triturades, i barrejar bé.
    - Cobrir la base de dos motlles de cake de 16x8 cm amb paper sulfuritzat i repartir la massa entre ells (també es pot posar en un sol motlle).
    - Posar-ho al forn a 180 °C durant 35-40 minuts o fins a comprovar que els bescuits estan llestos.
Recepta exteta del llibre de "cuina amb el robot de cuina"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada