diumenge, 9 de juny del 2024

Quich Lorraine

Ingredients:

  • 200 grams de cintes de bacó
  • 4 ous
  • 200 ml de nata líquida
  • 100 grams de formatge ratllat
  • Orenga
  • Nou moscada
  • 1 paqut de massa Brisa

Pasos a seguir:
  1. En una paella em posat baco i amb una espatula hem de remenar. 
  2. En un bol hem ficat quatre ous i la nata líquida un polsim de sal i la m¡nou moscada i amb una batidora ho hem de barrejar tot.
  3. I ara em ficat el forn i hem de ficar dalt i baix a 190º.
  4. Amb el motllo em ficat la massa brisa.
  5. Despres hem fregit el baco i hem de ficar a la massa i escampar-lo be .
  6. I ara hem de fica la barreja que hem ficat abans a la massa i ara em de ficar ekl formatge rallat tot segir em de ficar l'orenga.
  7. Un cop hem ficat la quich el forn durant 30 minuts.
  8. Ja he tret la quich del forn.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada