Ingredients:
- 200 grams de cintes de bacó
- 4 ous
- 200 ml de nata líquida
- 100 grams de formatge ratllat
- Orenga
- Nou moscada
- 1 paqut de massa Brisa
Pasos a seguir:
- En una paella em posat baco i amb una espatula hem de remenar.
- En un bol hem ficat quatre ous i la nata líquida un polsim de sal i la m¡nou moscada i amb una batidora ho hem de barrejar tot.
- I ara em ficat el forn i hem de ficar dalt i baix a 190º.
- Amb el motllo em ficat la massa brisa.
- Despres hem fregit el baco i hem de ficar a la massa i escampar-lo be .
- I ara hem de fica la barreja que hem ficat abans a la massa i ara em de ficar ekl formatge rallat tot segir em de ficar l'orenga.
- Un cop hem ficat la quich el forn durant 30 minuts.
- Ja he tret la quich del forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada