dimarts, 11 de juny del 2024

Pollastre a la caçadora

 Ingredients:

  • 4  ciuxes de pollastre
  • 2 grans d'all pelats i picats
  • 1 ceba picada
  • 1 pebrot groc picats a daus
  • 2 peborots vermells picats a daus
  • 1 pastanaga picada
  • 300 grams de xampinyons frescos
  • 150 grams d'olives negres mortes
  • 1 branca de farigola fresca
  • 5 fulles de julivert picat
  • 50 grams de cansalada viada a daus
  • 1 cullarada d'orenga fresca
  • 150 ml de vi negre
  • 4 tomàquets pelats i triturats
  • 2 cullerades de concentrat de tomàquet
  • 1 culladereta de pebrbre vermell dolç
  • 10 fulles d'alfabrega fresca
  • sal fina
  • pebre negre molt
  • oli d'oliva verge extra
Pasos a seuir:
  1. Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola, amb la cansalada.
  2. A la mateixa cassola i amb el greix que ha deixat anar la carn, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i deixeu-ho que se sofregeixi lentament. Afegiu-hi els pebrots, la pastanaga, la farigols l'orenga i el julivert. Afegiu-hi el pollastre i el vi negre i deixeu-lo redir.
  3. Afegiu-hi els tomàquets triturats, el concentrat de tomàquet i el pebre vermell dolç, i deixeu-ho coure a foc lent 30 minuts.
  4. Desprès de 20 minuts de cocció, afegiu-hi les olives i salpebreu-ho.
  5. Qel pollasrte estigui cuit, reduïu una mica la salsa. Serviu-lo en qutre plats i afegiu-hi les fulles d'alfagrega per sobre.

Extreta de les receptes " Bon preu de Reus"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada