Ingredients:
- 4 ciuxes de pollastre
- 2 grans d'all pelats i picats
- 1 ceba picada
- 1 pebrot groc picats a daus
- 2 peborots vermells picats a daus
- 1 pastanaga picada
- 300 grams de xampinyons frescos
- 150 grams d'olives negres mortes
- 1 branca de farigola fresca
- 5 fulles de julivert picat
- 50 grams de cansalada viada a daus
- 1 cullarada d'orenga fresca
- 150 ml de vi negre
- 4 tomàquets pelats i triturats
- 2 cullerades de concentrat de tomàquet
- 1 culladereta de pebrbre vermell dolç
- 10 fulles d'alfabrega fresca
- sal fina
- pebre negre molt
- oli d'oliva verge extra
Pasos a seuir:
- Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola, amb la cansalada.
- A la mateixa cassola i amb el greix que ha deixat anar la carn, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i deixeu-ho que se sofregeixi lentament. Afegiu-hi els pebrots, la pastanaga, la farigols l'orenga i el julivert. Afegiu-hi el pollastre i el vi negre i deixeu-lo redir.
- Afegiu-hi els tomàquets triturats, el concentrat de tomàquet i el pebre vermell dolç, i deixeu-ho coure a foc lent 30 minuts.
- Desprès de 20 minuts de cocció, afegiu-hi les olives i salpebreu-ho.
- Qel pollasrte estigui cuit, reduïu una mica la salsa. Serviu-lo en qutre plats i afegiu-hi les fulles d'alfagrega per sobre.
Extreta de les receptes " Bon preu de Reus"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada