Ingredients:
- 3 tasses d'arròs basmati
- 4 talls de salmó
- 1 pastanaga
- 1 alvocat
- 2 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades d'oli de sèsam
- 6 cullerades de vinagre
- 2 cullerades de sucre morè
- 1 cullredeta de llavors de sèsam
Pasos a segui:
1. A continuació amb una olla em ficat aigua i un polsim de sal i el podrem tapar una tapa que bulli.
2. Hem ficat dos cullaredetes de sucre morè, dos cullaredres de la salsa de soja, dos cullerades de oli de sèsam, sis culladeres de vinagre de poma i una culladeta de llavors de sèsam.
3. Treiem el salmó i el tllem per la meitat i despres ho em de tallar a daus i un cop ho em tallat ho em de ficar amaniment i un cop està aixi al plat ho em de remanar una mica.
4. Un cop amaniment del salmó tres tasses d'arros basmati i ho em de tenir dotze minuts i despres ho em de tapar en una tapa.
5. De mentres que l'arros esta bullin. I s'ha de tallar les verdures: pastanaga i l'alvocat.
6. Quan l'arros esta fet ho hem de colar en un colador.
7. Al final en un plat hem de fer un forat amb l'arros i hem de ficar el salmó i el costat l'alvocat i la pastanaga i el final he de ficar el sucet de la salsa de soja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada