dilluns, 8 de juliol del 2024

Amanida de préssec i tonyina

 Ingredients:

  • 2 grapats de canonges
  • 1 préssec petit
  • 1 desena d'avellanes
  • 2 cullerades soperes de tonyina al natural 
  • Per la salsa:
  • 15 grams de feta
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de cafè de mostassa
  • 1 cullerada de cafè de vinagre
  • 1 pessic de sal


Passos a seguir:

  1. Rentatar i escorre les canonges. Posa'l als plats. Afegeixla tonyina.
  2. Pela i talla el préssec. Torra les avellanes durant 2 minuts en una paella aniadherent.
  3. Escalfa el formatge amb la forquilla. Barreja'l amb els altres ingredients de la salsa.
  4. Reparteix en cada plat uns quants trossos de préssec, unes avellanes torrades, una mica de salsa. 



Extreta d'una reecepta de un llibre de cuina " Jo també cuino "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada