Ingredients:
- 1 jarret sencer de vedella, de la part del darrere
- 3 cebes
- 1 cabeça d'alls
- 1 branca de farigola
- 500 ml de vi negre
- 2 pastanagues
- 2 porros
- 1/2 fulla llorer
- 1 cullerada de pebre negre en gra
- sal
- oli d'oliva verge extra
Passos a seguir:
- Marineu el jarret de vedella amb sal durant dos hores, completamnet cobert. Retireu-lo de lasal i renteu-lo.
- Daureu-lo en una cassola amb l'oli. Quan agafi color, afegiu-hi les cebes pelades, la ceba d'alls partida per la meitat, les pastanagues trossejades i pelades i els porros trossajats. Deixeu-ho que es coguia foc lent i mulleu-ho amb vi. Deixeu-ho reduir una quatra part.
- Mulleu la carn amb aigua, sense acabar de cobrir-la. Afegiu-hi les herbes aromàtiques i el pebre negre en gra i tapeu la cassola.
- Poseu la cassola al forn, a 80ºC, i deixeu coure la carn lentament, girant-la de tant en tant, fins que estigui tendra.
- Quan la carn sigui ben cuita, traieu-la de la cassola i escorreu-la. Assequeu-la una mica i marqueu-la en una paella, amb un raig d'oli.
- Aneu regant el jarret amb els sucs de la cassola ( colats ) i deuxeu que es redueixin fins que s'hi formi una mena de capa ( glaça ) al voltant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada