diumenge, 30 de març del 2025

Orada amb verdures

 Ingresdients:

  • 4 filets d'orada amb pell
  • 2 talls de pernil salat
  • 2 pebrots vermells
  • 2 tomàquets madurs grossos
  • 1caba
  • 12 olives negres
  • 1 bitxo
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre

Passos a seguir:
  1. Renteu els pebrots, retireu-ne llavors i els tels interiors, i talleu-los a daus. Peleu els tomàquets i talleu-los a daus. Peleu la ceba i l'all i piqueu-los de manera regular.
  2. En una paella, poseu dues cullerades d'oli i coeu-hi l'all i la ceba dos miniuts, tot remanant-ho. Incorporeu-hi rl pebrot vermell i continueu la cocció cinc minuts, tot remanant-ho. Afegiu-hi el tomàquet, salpebreu-ho i feu-ho coure quinze minuts a foc suau, remanant-ho sovint.
  3. Talleu el pernila tires curtes, retalleu la polpa de les olives negres i talleu un bocí de bitxo al vostre gut. Incorporeu-ho a la paella just al final de la cocció, mantenint-ho calen.
  4. Unteu els filetes d'oada amb oli, mirant que no tingui espines, i poseu-los, amb la pell a sota, en una paella calenta; deixeu-los coure tres minuts. Gire-los, apageu el foc i tapeu la paella, perquè l'escalfor residual acabi la cocció.
  5. Presenteu-los damunt del llit de verdures cuites.


Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada