Ingresdients:
- 4 filets d'orada amb pell
- 2 talls de pernil salat
- 2 pebrots vermells
- 2 tomàquets madurs grossos
- 1caba
- 12 olives negres
- 1 bitxo
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre
Passos a seguir:
- Renteu els pebrots, retireu-ne llavors i els tels interiors, i talleu-los a daus. Peleu els tomàquets i talleu-los a daus. Peleu la ceba i l'all i piqueu-los de manera regular.
- En una paella, poseu dues cullerades d'oli i coeu-hi l'all i la ceba dos miniuts, tot remanant-ho. Incorporeu-hi rl pebrot vermell i continueu la cocció cinc minuts, tot remanant-ho. Afegiu-hi el tomàquet, salpebreu-ho i feu-ho coure quinze minuts a foc suau, remanant-ho sovint.
- Talleu el pernila tires curtes, retalleu la polpa de les olives negres i talleu un bocí de bitxo al vostre gut. Incorporeu-ho a la paella just al final de la cocció, mantenint-ho calen.
- Unteu els filetes d'oada amb oli, mirant que no tingui espines, i poseu-los, amb la pell a sota, en una paella calenta; deixeu-los coure tres minuts. Gire-los, apageu el foc i tapeu la paella, perquè l'escalfor residual acabi la cocció.
- Presenteu-los damunt del llit de verdures cuites.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada