diumenge, 13 d’abril del 2025

Cap de llom de porc guisat

 Ingredients:

  • 600 grams de cap de llom de porc
  • 40 grams de tàperes
  • 15 grams de cogombrets
  • 50 grams de sofregit de ceba i tomàquet
  • 1 cullarada de quètxup
  • 1 cullerada de mostassa antiga
  • estragó picat
  • 600 ml de nata líquida
  • una punta de tabasco
  • oli d'oli verge extra
  • un pessic de sal
  • pebre negre mòlt

Passos a seguir:

  1. Talleu el cap de llom de porc a duas. En una cassola amb un xic d'oli daureu els daus salpebrats. Quan agafin color, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, sofregiu les tàperes i els cogombrets, tallats a rodalles fines.
  3. Afegiu-hi el sofregit de ceba i tmàquet, el quètxup, la mosstasa, l'estragó, l'orenga, el tabasco i una mica de sal, i remaneu-ho. Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull.
  4. Afegiu-hi la carn marcada i cuineu-ho a foc suau 15 minuts, fins que la carn estigui cuita i la salsa, espessa.

Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada