Ingredients:
- 600 grams de cap de llom de porc
- 40 grams de tàperes
- 15 grams de cogombrets
- 50 grams de sofregit de ceba i tomàquet
- 1 cullarada de quètxup
- 1 cullerada de mostassa antiga
- estragó picat
- 600 ml de nata líquida
- una punta de tabasco
- oli d'oli verge extra
- un pessic de sal
- pebre negre mòlt
Passos a seguir:
- Talleu el cap de llom de porc a duas. En una cassola amb un xic d'oli daureu els daus salpebrats. Quan agafin color, retireu-los i reserveu-los.
- En la mateixa cassola, sofregiu les tàperes i els cogombrets, tallats a rodalles fines.
- Afegiu-hi el sofregit de ceba i tmàquet, el quètxup, la mosstasa, l'estragó, l'orenga, el tabasco i una mica de sal, i remaneu-ho. Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull.
- Afegiu-hi la carn marcada i cuineu-ho a foc suau 15 minuts, fins que la carn estigui cuita i la salsa, espessa.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada