dissabte, 26 d’abril del 2025

Calamars amb vi i ceba

 Ingredients:

  • 400 grams de calamars nets
  • 4 cebes
  • 1 cabeça d'alls sencera
  • 1 got de vi blanc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 2 grans d'all
  • 3 fulles de llorer
  • 200 ml brou de peix

Passos a seguir:
  1. Talla les cebes a la juliana fina. Pela els grans d'all.
  2. Talla els calamars a rodanxes gruixudes, deixant-los els tentacles sencers.
  3. En una cassola, escalfa l'oli d'oliva i sofregeix-hi els alls. Afegeix-hi les fulles de llorer i daura'ls 2 minuts.
  4. Posa-hi la ceba i sofergeix-la fins que estigui translúcuda. Incorpora-hi els calamars i el vi blanc, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix 1 hora. A mitja cocció, aboca-hi el brou.
  5. Rectifica-ho de sal abans de servir-ho.

Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada