Ingredients:
- 400 grams de calamars nets
- 4 cebes
- 1 cabeça d'alls sencera
- 1 got de vi blanc
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 2 grans d'all
- 3 fulles de llorer
- 200 ml brou de peix
Passos a seguir:
- Talla les cebes a la juliana fina. Pela els grans d'all.
- Talla els calamars a rodanxes gruixudes, deixant-los els tentacles sencers.
- En una cassola, escalfa l'oli d'oliva i sofregeix-hi els alls. Afegeix-hi les fulles de llorer i daura'ls 2 minuts.
- Posa-hi la ceba i sofergeix-la fins que estigui translúcuda. Incorpora-hi els calamars i el vi blanc, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix 1 hora. A mitja cocció, aboca-hi el brou.
- Rectifica-ho de sal abans de servir-ho.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada