diumenge, 27 d’abril del 2025

Peix al curri de verdures

 Ingredients:

  • 2 orades filetejades
  • 600 grams de carbassa
  • 300 grams d'espinacs
  • 2 cebes
  • 2 llimes
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de curri
  • 1 cullerada de sucre
  • porradell
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre
 Passos a seguir:

  1. Talleu a tires una de les cebes i piqueu l'altra ben fina. Poseu la segona en una cassola al foc, amb un bon raig d'oli, i sofregiu-la. Cap al final, incorporeu-hi el curri i coeu-ho 2 miuts més a foc viu. Afegiu-hi la carbassa, tallada a dauets, i el sucre. Mulleu-ho amb un raig d'aigua i deixeu-ho coure, tapat, 15 minuts.
  2. Talleu les llimes a rodelles fines i poseu-les en una plata amb la segona ceba. Poseu-hi els filets d'orada per sobre, salpebrats i amb la pell a la part superior, regeu-ho amb un raig d'oli i poseu-ho al forn calent, a 180ºC, 10 - 15 minuts, segons la mida dels filets d'orada.
  3. Renteu els espinacs, eixugeu-los i talleu-los a tires. Salteu-los a la paella a foc viu, amb l'all picat i un bon raig d'oli. Salpebreu-los.
  4. Amb la forquilla, aixafeu la carbassa cuita i barregeu-la amb els espinacs. Rectifiqueu-ne el punt de sal i repetiu-ho als plats, am un filet a cadascun. Remateu la presentació amb uns brins de porradell picat.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada