Ingredients:
- 2 orades filetejades
- 600 grams de carbassa
- 300 grams d'espinacs
- 2 cebes
- 2 llimes
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de curri
- 1 cullerada de sucre
- porradell
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
- Talleu a tires una de les cebes i piqueu l'altra ben fina. Poseu la segona en una cassola al foc, amb un bon raig d'oli, i sofregiu-la. Cap al final, incorporeu-hi el curri i coeu-ho 2 miuts més a foc viu. Afegiu-hi la carbassa, tallada a dauets, i el sucre. Mulleu-ho amb un raig d'aigua i deixeu-ho coure, tapat, 15 minuts.
- Talleu les llimes a rodelles fines i poseu-les en una plata amb la segona ceba. Poseu-hi els filets d'orada per sobre, salpebrats i amb la pell a la part superior, regeu-ho amb un raig d'oli i poseu-ho al forn calent, a 180ºC, 10 - 15 minuts, segons la mida dels filets d'orada.
- Renteu els espinacs, eixugeu-los i talleu-los a tires. Salteu-los a la paella a foc viu, amb l'all picat i un bon raig d'oli. Salpebreu-los.
- Amb la forquilla, aixafeu la carbassa cuita i barregeu-la amb els espinacs. Rectifiqueu-ne el punt de sal i repetiu-ho als plats, am un filet a cadascun. Remateu la presentació amb uns brins de porradell picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada