dimarts, 11 de juny del 2024

Curri de xai

 Ingrediens:

  • 700 grams d'espatlla de xai a daus
  • 3 patates
  • 3 cebes
  • 2 tomàquets
  • 2 grans d'all
  • 50 grams d'ametlles pelades crues
  • 1 cullerada de cúrcuma
  • 6 fruits de cardamom
  • 1/2 canonet de canyella
  • 1 culleradeta de llavors de comí
  • 3 cullerades d'oli d' oliva verge exra
  • sal
Pasos a seguir:
  1. Peleu les patates i talleu-les com vulgueu. Escaldeu els tomàquets, peleu-los, retireu-ne les llavors i talleu-los a dauets. Piqeu les espècies ( meys la canyella ) al mortell.
  2. Peleu les cebes i talleu-les a tires. Feu-les suar amb la meitat de l'oli. Afegiu-hi les espècies picades i remeneu-ho 1 minu.
  3. Incorporeu a la cassola les patates, el tomàquet, la ceba cuita, els grans d'all pelats i premsats i les atmelles. Saleu-ho, poseu-hi la canyella i regeu-ho amb 0,5 litres d'aigua.
  4. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau 45 minuts. Serviu-ho calent.

Extreta de les receptes " Bon preu de  Reus"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada