Ingrediens:
- 700 grams d'espatlla de xai a daus
- 3 patates
- 3 cebes
- 2 tomàquets
- 2 grans d'all
- 50 grams d'ametlles pelades crues
- 1 cullerada de cúrcuma
- 6 fruits de cardamom
- 1/2 canonet de canyella
- 1 culleradeta de llavors de comí
- 3 cullerades d'oli d' oliva verge exra
- sal
Pasos a seguir:
- Peleu les patates i talleu-les com vulgueu. Escaldeu els tomàquets, peleu-los, retireu-ne les llavors i talleu-los a dauets. Piqeu les espècies ( meys la canyella ) al mortell.
- Peleu les cebes i talleu-les a tires. Feu-les suar amb la meitat de l'oli. Afegiu-hi les espècies picades i remeneu-ho 1 minu.
- Incorporeu a la cassola les patates, el tomàquet, la ceba cuita, els grans d'all pelats i premsats i les atmelles. Saleu-ho, poseu-hi la canyella i regeu-ho amb 0,5 litres d'aigua.
- Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau 45 minuts. Serviu-ho calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada