diumenge, 26 de maig del 2024

Llengüetes de gat

 Ingredients:

  • 60 grams de mantega
  • 60 grams de sucre de llustre
  • 2 ous ( només les clares )
  • 70 grams de farina
  • paper de barba
Pasos a segui:
  1. Posa la mantega en una cassola de fons gruixut. Fes-la fondre a foc molt suau. Atura la cocció quan la mantega sigui tova: no cal que arribi a ser líquida.
  2. Aboca la mantega tova un un bol. Afageix el sucre de llustre. I barreja amb un batidor.
  3. Trencar els ous separant els rovells de les clares i després afageix la farina a la preparació del bol.
  4. Recobreix 2 safates de forn amb paper de barba. Amb una cullera o una mànega pastissera, forma munts de la mida d'un dit. Fes-ho coure durant 10 minuts al forn a 1080º.

Recepta extreta del llibre "Jo també cuino"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada