diumenge, 26 de maig del 2024

Natilles

 Ingredients

  • 6 llemes d'ou
  • 80 grams sucre
  • 50cl llet semidesnatada
  • 1 cullarada de extrcte de vainilla
  • 1 cullarada de canyella molida
Passos a seguir:
  1. Preescalfar el forn a 180º.
  2. Posar les llemas d'ou i el sucre en el robot de cuina equipat el ecsesori batidora. Barrejar a la velocitat 6 durant 1 minut. Després de 30 segons, afegeix la llet i la vainilla. Iniciar el programa postres a 70ºC a la velocitat 6 durant 5 minuts.
  3. Al final de la  cocció, batre la crema obtinguda en recipients individuals, posar-los el bany maria i fornrjar durant 25 minuts Espacir la canyella i servir.


Recepta extreta del llibre " molinex companion 1 millo de menus"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada