dilluns, 9 de setembre del 2024

Crema de pastanaga

 Ingredients:

  • 700grams de pastanagues
  • 200 grams de patates
  • 1 ceba
  • oli d'oliva verge exta
  • 60 grams de formatge parmesà
  • 700 ml de llet sencera
  • 1 pastilla de brou vegetal
  • curri
  • sal

Passos a seguir:
  1. Peleu les patates i les pastanagues i talleu-les a bcins de mida similar. Peleu la ceba i piqueu-la fina. Poseu-la en un cassó amb la pastanaga i una mica d'oli, i deixeu-ho coure 5 minuts sense que agafi color. Saleu-ho.
  2. Afegiu-hi la llet, les patates, un pessic de curri i la pastilla de brou vegetal esmicolada. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure 25 minuts a foc mitjà i mig tapat.
  3. Retireu una mica de líquid i passeu la batedora pel preparat resultant. Ajusteu la textura, si cal, tornat-hi a posar una micca del líquid que havíeu retirat.
  4. Emplateu-ho i escampeu-hi pel damunt encenalls de parmesà i, si voleu, una herba fresca picada menuda.




Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada