Ingredients:
- 700grams de pastanagues
- 200 grams de patates
- 1 ceba
- oli d'oliva verge exta
- 60 grams de formatge parmesà
- 700 ml de llet sencera
- 1 pastilla de brou vegetal
- curri
- sal
Passos a seguir:
- Peleu les patates i les pastanagues i talleu-les a bcins de mida similar. Peleu la ceba i piqueu-la fina. Poseu-la en un cassó amb la pastanaga i una mica d'oli, i deixeu-ho coure 5 minuts sense que agafi color. Saleu-ho.
- Afegiu-hi la llet, les patates, un pessic de curri i la pastilla de brou vegetal esmicolada. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure 25 minuts a foc mitjà i mig tapat.
- Retireu una mica de líquid i passeu la batedora pel preparat resultant. Ajusteu la textura, si cal, tornat-hi a posar una micca del líquid que havíeu retirat.
- Emplateu-ho i escampeu-hi pel damunt encenalls de parmesà i, si voleu, una herba fresca picada menuda.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada