Ingredients:
- 2 cues de rap
- 500 grams de patates velles Kennebec
- 1 cabeça d'alls
- 2 tomàquets
- gambes vermelles
- oli d'oliva verge exta
- sal
- un raig de vi blnc
Per al fumet:
- el cap del rap
- gambes vermelles
- 2 musclos
- 1 ceba
- alls
- llorer
Per a la picada:
- 1 ra d'all
- el fetge del rap
- 1 llesca de pa fergit
Passos a seguir:
- Per al fumet: poseu tots els ingredients en una olla amb aigua freda. Poseu-la al foc i, quan arrenqui el bull, deixeu que es cogui 20 minuts. Desescumeu-ho.
- Per la picada: piqueu tots els ingredients al morter.
- Sofregiu dos alls rallats amb oli d'oliva. Afegiu-hi els tomàquests rallats i un raig de vi blac.
- Afegiu-hi les patates esqueixades i el fumet, fins a cobrir les patates, a foc molt alt ( en total s'han de coure 20 minuts. ) A mitga cocció, afegiu-hi el rap. Uns 5 minuts més tard, afegiu-hi les gambes i la picada.
Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada