dimecres, 28 d’agost del 2024

Suquet de rap i gambes

 Ingredients:

  • 2 cues de rap
  • 500 grams de patates velles Kennebec
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 tomàquets 
  • gambes vermelles
  • oli d'oliva verge exta
  • sal
  • un raig de vi blnc
Per al fumet:
  • el cap del rap
  • gambes vermelles
  • 2 musclos
  • 1 ceba 
  • alls
  • llorer
Per a la picada:
  • 1 ra d'all
  • el fetge del rap
  • 1 llesca de pa fergit
Passos a seguir:
  1. Per al fumet: poseu tots els ingredients en una olla amb aigua freda. Poseu-la al foc i, quan arrenqui el bull, deixeu que es cogui 20 minuts. Desescumeu-ho.
  2. Per la picada: piqueu tots els ingredients al morter.
  3. Sofregiu dos alls rallats amb oli d'oliva. Afegiu-hi els tomàquests rallats i un raig de vi blac.
  4.  Afegiu-hi les patates esqueixades i el fumet, fins a cobrir les patates, a foc molt alt ( en total s'han de coure 20 minuts. ) A mitga cocció, afegiu-hi el rap. Uns 5 minuts més tard, afegiu-hi les gambes i la picada.


Extreta de les receptes " Bon Preu de Reus "                                                                                                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada