Ingredients:
- 2 secrets de porc
- oli d'oliva verge extra
- sal gruixuda
- pebre negre
- 200 grams de macarrons
- 1 albergínia
- 1 carabassó
- 3 tomàquets madurs
- 5 grans d'all
- sal
- bitxos picats
- vinagre de Mòdena
- parasà rallat
Passos a seeguir:
- Salpebreu els secrets de porc i coeu-los a la brasa, si és possible , i si no, rostiu-los en una paella a foc molt vi. Deixeu-los lleugeramnet rosats per dins, filetegeu-los i reserve-los.
- A part, feu coure els macarrons amb aigua, refredeu-los i reserveu-los.
- Escaldeu eels tomàquets i refredeu-los amb aigua i gel. Peleu-los i retireu-ne les llavors, amb l'ajuda d'un ganivet. Talleu-los a quadrats grossos i poseu-los en un bol.
- Talleu l'albergínia a quadrats regulars i salteu-la en una paella antiadherent, amb oli d'oliva i sal. Afegiu-la al tomàquet. Repertiu aquesta operació amb el carbassó.
- Filetegeu l'all i afegiu-lo amb l'oli d'oliva i els bitxos. Barregeu els macarrons i les verdures i afegiu-hi el formatge parmesà i el vinagre de Mòdena. Escaldeu-ho l'oli d'all i bitxo.
- Al fons del plat, poseu el secret de porc calent i, pel damunt, els macarrons amb les verdures.
Exrteta de les receptes del "Bon Preu de Reus"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada