dimecres, 21 d’agost del 2024

Secret de porc amb escalivada

 Ingredients:

  • 2 secrets de porc
  • oli d'oliva verge extra 
  • sal gruixuda
  • pebre negre
  • 200 grams de macarrons
  • 1 albergínia
  • 1 carabassó
  • 3 tomàquets madurs
  • 5 grans d'all
  • sal
  • bitxos picats
  • vinagre de Mòdena
  • parasà rallat

Passos a seeguir:
  1. Salpebreu els secrets de porc i coeu-los a la brasa, si és possible , i si no, rostiu-los en una paella a foc molt vi. Deixeu-los lleugeramnet rosats per dins, filetegeu-los i reserve-los.
  2. A part, feu coure els macarrons amb aigua, refredeu-los i reserveu-los.
  3. Escaldeu eels tomàquets i refredeu-los amb aigua i gel. Peleu-los i retireu-ne les llavors, amb l'ajuda d'un ganivet. Talleu-los a quadrats grossos i poseu-los en un bol.
  4. Talleu l'albergínia a quadrats regulars i salteu-la en una paella antiadherent, amb oli d'oliva i sal. Afegiu-la al tomàquet. Repertiu aquesta operació amb el carbassó.
  5. Filetegeu l'all i afegiu-lo amb l'oli d'oliva i els bitxos. Barregeu els macarrons i les verdures i afegiu-hi el formatge parmesà i el vinagre de Mòdena. Escaldeu-ho l'oli d'all i bitxo.
  6. Al fons del plat, poseu el secret de porc  calent i, pel damunt, els macarrons amb les verdures.

      Exrteta de les receptes del "Bon Preu de Reus"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada